Månedens tema i Kunstportalen

Juli/august del 2 av 2

Tema nummer to denne sommeren er en sommerlig hengende hagekule som passer til sommerbildet vi lagde i del 1. Her bruker vi skjell vi har funnet på stranden, nydelige fossiler vi har laget i stoneartleire, og spennende krakkelering med 3Dflex pasta. Juli del 1 av 2


Tema for juli måned er sommerbilde som kan henge ute. Et dekorativt og fargeglad 3 delt bilde. Her legger vi ekstra fokus på å jobbe med balanse i bildet, med grupperinger av elementer som skaper ett harmonisk og godt bilde. 

Vi jobber med paperdecor, stoneartlerie, sjablonger og 3 Dflex pasta.Juni


Tema for juni måned er figur. Ekstra gøy er det at det også er redesign inn til denne figuren.

Vi jobber med stoff, papir og blonder. Vi bruker både flytende farger og pigmenter, og vi arbeider med å lage spennende struktur og bevegelse inn til figuren. 

Denne redesign figuren er nesten litt avhengighetsskapende, har du først laget en, klør det i fingrene etter å lage en til :) 

Mai

Temaet for mai måned i portalen er rust.

 Vi skal jobbe med rust på flere ulike måter. Du lærer om rust ved å lage vakre rustkuler med forskjellig dekor. Ved slutten av månden ønsker vi å ha gitt deg noen gode redskap i kunnskapssekken din, slik at du mestrer rust på dine fremtige rustprosjekter innen figur, skulptur og redesign. 

Vi kommer også til å jobbe med farger som fremhever rusten, og lage dekor i form av sommerfugler, små dyr og innsekter.Disse kan vi enten lage i rust, eller gi dem farger som fremhever rusten.