Om powertexteam

Powertexteam er Hanne og Ingebjørg. 
Vi møttes ved en tilfeldighet, og ble gode venner på rekordtid. Nysgjerrighet og kreativtiet står i fokus for oss begge, og vi er begge lidenskapelig opptatt av å skape, formidle og uttrykke oss i kunstneriske. Powertex gir mulighet til å skape og å uttrykke seg gjennom mange kunstneriske uttrykk, som figurer, skulpture, redesign og mixmediabilde.

Ingebjørg har lang erfaring med mange uttrykksformer innen kunst.  Da Ingebjørg ble kjent med powertex ble det full fascinasjon og et langt forhold til powertex startet. I 5 år har hun jobbet med det hver eneste dag, ja til og med julaften. Ingebjørg er en av 3 i Norge som har tittelen Master i powertex, det er den høyeste tittelen du kan ha i powertexmiljøet. Og da kan man utrolig mye!

Hanne ble kjent med powertex gjennom Ingebjørg, begynte å gå på kurs hos Ingebjørg, og sluttet aldri. Hun ble etter hvert lærling hos Ingebjørg, og ble for et år siden sertifisert teatcher i powertex i figur, stoneart, 3Dflex, mixmediabilde og print. 

Hanne og Ingebjørg i pausen på ett av mange skreddersydde powertexkurs vi holder.


Sammen dannet vi Powertexteam, og som lærere begge to, elsker vi å formidle og å undervise. Hva er vel bedre enn å slå to fluer i en smekk, å udervise i powertex? 

Vi har hatt faste livesendinger på facbooksiden Powertexteam hver eneste fredag det siste 1,5 året.  Det har også blitt noen online gratiskurs det siste året, og også ett online skulpturkurs. Vi synes det er en kjempefin måte å nå ut til mange på. Vi har det moro under opptak, og moro i undervisningsgruppene. Og det er viktig for oss, at det vi gjør skal være moro. 

Nå ser det nyeste tilskuddet dagens lys, Powertexteam powertexportal. Vi gleder oss enormt til dette.