Powertexteam powertexportalVi er stolte over å kunne presentere Norges første Powertexportal innen figur, skulptur og redesign.


Velkommen!

 I portalen ligger det allerede to splitter nye kurs klare til deg,  som du kan kose deg med akkurat når du ønsker. Trenger du hjelp  underveis, får du selvfølgelig det.
Livesending hver mandag

Hver mandag blir det livesending, fra klokken 19.00 til 20.00. Om du  ikke har anledning til å delta på livesendingene, ligger hver eneste  sending i opptak.
Vi kommer i til å ha forskjellige temaer i  livesendingene, månedens tema ved oppstart i mai er rust. Da kommer vi  til å jobbe med rust på mange forskjellige måter sammen med  stonartleire.  Vi kommer til å lage vakre kuler i rust med sommerlig  dekor i denne perioden.Hver mandag blir det livesending, fra klokken 19.00 til 20.00. Om du  ikke har anledning til å delta på livesendingene, ligger hver eneste  sending i opptak.
Vi kommer i til å ha forskjellige temaer i  livesendingene, månedens tema ved oppstart i mai er rust. Da kommer vi  til å jobbe med rust på mange forskjellige måter sammen med  stonartleire.  Vi kommer til å lage vakre kuler i rust med sommerlig  dekor i denne perioden.

I mai kommer vi til å jobbe med rust. Det første halvåret kommer vil blant annet til å jobbe med 3Dflex leire,   3Dflex pasta, skulpturer og redesign. Vårt mål med portalen er at du  skal lære så mange teknikker som mulig. I tillegg ønsker vi at du skal  få god produktforståelse. Slik kan du til slutt arbeide fullstending  fritt og selvstendig og ha kunnskaper til å lage det du selv vil.
Vi  ønsker samtidig å lage et godt og trygt miljø for alle som er i  portalen, hvor vi heier på hverandre, bygger hverandre opp og deler med  hverandre.

Vi ønsker å ha et spennende, levende powertexmiljø!

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til Powertexteam Powertexportal.
Det koster kr. 299,-  i måneden å være medlem.