Kunstportal

299,-

Lær å lage de vakreste figurer, skulpturer, spennende redesign og bilder i Powertexteam Kunstportal.


I portalen ligger det allerede flere nye kurs klare til deg, som du kan kose deg med akkurat når du ønsker. Trenger du hjelp , får du selvfølgelig det.

I juli/august er det nye temaet sommerbilde og matchende hengende sommerkule. Vi bruker blant annet selvtørkende leire i våre arbeider, krakkeleringsleire og krakkeleringspasta. Vårt mål med portalen er at du skal lære så mange teknikker som mulig. I tillegg ønsker vi at du skal få god produktforståelse. Slik kan du til slutt arbeide fullstending fritt og selvstendig og ha kunnskaper til å lage det du selv vil.

I portalen ligger disse kursene klare til deg:
-ugle i selvtørkende leire 
-enkel skulptur i selvtørkende leire
-skilpadde i selvtørkende leire
-rustkuler og sommerfugler
-sommerbilde til å henge ute
-hengende sommerkule
-redesign figur
-skål i selvtørkende leire
-påskehare
-engelysestake

I tilegg er det flere korte innføringsfilmer i ulike teknikker.Vi ønsker å lage et godt og trygt miljø for alle som er i portalen, hvor vi heier på hverandre, bygger hverandre opp og deler med hverandre.
Vi ønsker å ha et spennende, levende kunstmiljø!


Hver mandag er det livesending, fra klokken 19.00 til 20.00 . Om du ikke har anledning til å delta på livesendingene, ligger hver eneste sending i opptak.
Vi kommer til å ha forskjellige temaer i livesendingene. Hvert teama ender opp med en eller flere vakre ting du kan lage.


 juli og august  er det ikke livesendinger, men undervisningsfilmer lastes selvfølgelig opp, og vi er klare til å hjelpe deg i hele sommer.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til Powertexteam Kunstportal.
Det koster kr. 299,-  i måneden å være medlem. Abonomentet går til du sier det opp.